Merkityksellisiä juttuja

SEY ja Merkityskirjat kampanjoivat huhtikuussa: Lue lapselle Merkitystä!

Huhtikuussa vietetään valtakunnallista Lukuviikkoa. Myös Merkityskirjat kantaa kortensa kekoon ja avaa 16.4. kolmeksi viikoksi Joukkoluovuuden maksuttoman verkkokaupan, jonka kautta kuka tahansa lastenkirjallisuudesta kiinnostunut voi tulla mukaan tekemään seuraavaa yhteisöllistä ja hyvää tekevää kirjaamme.

Jo viikko ennen Lukuviikkoa aloitimme yhdessä järjestökumppanimme SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton kanssa kolmen viikon mittaisen Lue lapselle Merkitystä -kampanjan. Merkityskirjojen ideologiaanhan kuuluu paitsi merkittävä tuki (7 euroa/kirja) järjestökumppanille, myös tarinoiden sisällöllinen merkityksellisyys.

Haluamme kertoa hauskoja tarinoita, jotka tukevat lapsen kasvua ja kehitystä vastuuntuntoiseksi ja ajattelevaksi aikuiseksi. Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan keskiössä ovat kodittomat löytökissat ja sitä kautta korostuu eläinsuojelutyön tärkeys. Saarnaamatta ja sormea heristämättä. Ihanasti kuvitetun sadun keinoin.

Kampanja-aikana eli viikko Lukuviikon molemmin puolin (9.-29.4.) sujautamme kaikkiin verkkokauppaostoksiin kaupan päälle painotuoreen Maufulness-korttisarjan (arvo 6 euroa) täynnä mahtavia kissamaisia hyvinvointioivalluksia eli Hugismeja.

lukuviikon_kamppis.png

Haluamme myös kannustaa kohdentamaan kirjaostoksen seitsemän euron järjestötuen omalle paikalliselle yhdistykselle #supportyourlocal-hengessä. Verkkokaupassamme voit siis valita tuen saajaksi minkä tahansa kattojärjestö SEY:n jäsenyhdistyksen.

Huhtikuun aikana useimmin tuen saajaksi valittu SEY-yhdistys palkitaan kissamaisella osallistavalla satutuokiolla, jonka tulemme pitämään voittajayhdistyksen yleisötapahtumaan vuoden 2018 aikana. Jos siis haluaisit omalle paikkakunnallesi Helga Hidalmiinan ja Hugo-kissan ratkiriemukkaan shown, jonka ansiosta Elliweera Esmeralda saa löytökissojen torkkupeiton kutomiseen uutta vauhtia, niin tee ihmeessä kohdennettu kirjaostos tai vinkkaa kampanjasta eteenpäin kaverille!

Osta siis hyvää monin tavoin tekevä lastenkirja NYT.

banneri_torkkupeitostaDSC_8924

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s