TUTUSTU TEKIJÖIHIN

Merkityskirjat on kahden lahtelaisen pienyrittäjän todeksi tehty unelma. Yhteisestä lastenkirjasta on todistettavasti vaihdettu ajatuksia ensimmäisen kerran jo vuonna 2012. Silloin kumpikaan ei vielä osannut edes kuvitella, miten upealla ja uudenlaisella tavalla lastenkirja toteutuu. Yhdessä lukijoiden kanssa. Arvokasta suomalaista järjestötyötä tukien.

pressikuva2

Merkityskirjoittaja Terhi ”Tellu” Kangas (kuvassa oikealla) on lahtelainen viestinnän ja markkinoinnin yrittäjä (Toteuttamo VERBAALI), jolla on luovan kirjoittamisen opintoja monista oppilaitoksista, merkittävimpänä kolmevuotinen Viita-akatemia. Tellu on työskennellyt aiemmin muun muassa mainostoimistoissa, julkisella sektorilla, kansalaisjärjestössä ja erikoisaikakauslehden toimituksessa.

Merkityskuvittaja Anna Aalto, lahtelainen graafisen suunnittelun yrittäjä (Ankara Design). Anna vastaa myös Merkityskirjojen graafisesta ilmeestä ja kirjojen taittotyöstä. Anna on luonut piirroskuvituksia erilaisiin tarpeisiin aikakauslehdille, Lahden ammattikorkeakoululle sekä lapsiaiheisesti muun muassa Luonto-Liitolle ja Lahden Montessori-päiväkodille.

Tekijöihin voit tutustua tarkemmin Merkityskirjojen sivuilla.

Voit lähettää meille viestiä joko alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@merkityskirjat.fi. Jos haluat lähettää henkilökohtaista viestiä meistä jommalle kummalle, löydät yhteystiedot yritystemme nettisivuilta.