Kirjan syntyprosessi

VIHDOINKIN: Joukkoluovuuden MAKSUTON verkkokauppa on jälleen auki! Tule tekemään lastenkirjaa kanssamme.

Lajissaan neljäs Merkityskirja ilmestyy ensi vuoden alussa. Kyseessä on tilauskirja, jonka saamme tehdä vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahdelle!

Kuten kaikki Merkityskirjojen hyvää tekevän kirjasarjan teokset (Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana, Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa & Helgan ja Helmerin viikonloppuveli) myös tämä ympäristöteemainen lastenkirja on luonteeltaan yhteisöllinen. Tarkoittaa siis sitä, että kuka tahansa – lapsi tai aikuinen – voi päästä mukaan kirjan sisältöjä suunnittelemaan kanssamme! Mau ja wau, riemuitsee myös Hugo-kissa.

Julien ”Superkisu” voitti kesällä hahmoäänestyksen Merkityskirjojen Facebook-sivuilla.

Kirjassa Lehmusvirran perhe saapuu vierailulle serkkulaan Hovilaisten luo. Hovilaisen perheelle ulkonäkönsä ja nimensä ”lainaa” kirjaamme ihan OIKEA lahtelaisperhe. Lapset lähtevät seikkailulle ympäristöpääkaupunkiin, jossa he tapaavat ”Superkisun”, jonka kevään hahmopuuhapajassa meille luonnosteli kuusivuotias Julie. Kirjaan päätyvä hahmo äänestettiin kolmen finalistin joukosta Merkityskirjojen Facebook-sivuilla.

Tämän verran siis joukkoluovuutta on jo kirjaamme varten syntynyt. NYT avautuu vajaaksi kahdeksi viikoksi Joukkoluovuuden MAKSUTON verkkokauppa, jonka kautta otamme vastaan lisää huikean hienoja sisältöideoita ja toteutuksia juuri TEILTÄ!

Jokaisessa verkkokauppatuotteessa on tarkemmat ”shoppailuohjeet”. Korostettakoon tässä kohtaa tarkemmin vain verkkokaupan sulkeutumispäivää. Mukaan ehtii, kun toimii VIIMEISTÄÄN sunnuntaina 25.10.2020

Tarjolla on jälleen monenmoisia merkityksellisiä yksityiskohtia, jotka ovat meille kirjantekijöille vielä täysiä arvoituksia. Esimerkiksi ”Superkisu” kaipaisi mielestämme vielä paremmin ympäristöteemaan sopivaa nimeä ( LUE LISÄÄ) ja Hovilaisen lastenhuoneessa näkisimme mielellämme kierrätettyjä sisustusaarteita (LUE LISÄÄ).

Mitä kaikkea muuta inspiroivaa olemmekaan verkkokauppatarjontaamme tällä kertaa ideoineet, sen saat selville vierailemalla Joukkoluovuuden MAKSUTTOMASSA verkkokaupassa.

Kirjaan valitut joukkoluovuuden hedelmät ja upeat assistenttimme niiden takana esitellään kirjan ilmestymisen jälkeen myös verkkosivujemme Joukkoluovuus-sivuilla. Luovat Merkitysassistentit mainitaan tietysti nimeltä myös painetussa kirjassa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2021. Lisätietoja kirjaprojektista voit lukea täältä.

Tervetuloa mukaan!

Onko sinulla rakkaista rakkain kahvikuppi, jonka haluaisit meidän ikuistavan osaksi ihan oikeaa lastenkirjaa? Anna meille ehdotus Joukkoluovuuden MAKSUTTOMAN verkkokaupan kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s