Merkityksellisiä juttuja

LAHJOITA lastenkirja JOULUPUU-keräykseen, tee tilaus viim. 15.12. klo 13

Joulupuu-keräys on monelle hyvän joulumielen tuova perinne: huolella valittu joululahja vähävaraiseen lapsiperheeseen on konkreettinen tapa auttaa lähimmäistä.

Joulukiireiden keskellä saattaa kuitenkin joskus käydä niin, että keräysaika päättyy jo ennen kuin ehtii toimia. Merkityskirjoilla on tähän ratkaisu, jonka kautta olet tuplahyväntekijä vain 25 eurolla. Samalla kannustat lasta lukuharrastuksen pariin.

Joulukampanjamme kautta voit ostaa verkkokaupastamme ILMAN POSTITUSKULUJA mieleisesi Merkityskirjan, joka tukee 7 eurolla kirjan järjestökumppania. Tästä ostoksesta koituu siis tuplasti hyvää: sekä kirjan järjestökumppanille että kirjalahjan Joulupuu-keräyksestä saavalle lapselle.

Ja hommahan etenee aivan älyttömän helposti.

  • VALITSE kirja, jonka haluat lahjoittaa:
  • SEY Suomen eläinsuojelua tukeva Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana
  • Lasten liikuntaharrastuksia Pelastakaa Lapset ry:n kautta tukeva Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa
  • Perhehoitoliittoa ja sijaisperheitä tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli
  • KIRJOITA ostoksen lisätieto-kenttään teksti, jonka haluat kirjoitettavaksi Kirjan on antanut -kohtaan, esimerkiksi oma nimesi tai Merkitystonttu + Hyvää joulua.

    joulupuukeräys_juhamatti
    Juha-Matti signeerasi lahjoituskirjansa omakätisesti Tampereen Designtorin joulumyyjäisissä. Lämmin kiitos!
  • Nauti hyvillä mielin: olet osallistunut Joulupuu-keräykseen tukien samalla seitsemällä eurolla suomalaista järjestötyötä.

Lähetämme sinulle valokuvan sähköpostiisi tekstaamastamme kirjasta vahvistukseksi siitä, että tilaus on hoidettu asianmukaisesti. Seuraamalla Merkityskirjoja Facebookissa tai Instagramissa näet, kun Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa vievät Merkitystonttujen kirjalahjat Joulupuun alle sunnuntai-iltapäivänä 15. joulukuuta.

Kirjamme voit toki ostaa myös omaan pukinkonttiin normaalina verkkokauppatilauksena, jolloin siihen lisätään postituskulut 4,50. Tilaamaan pääset TÄÄLTÄ.

Muista myös Merkityskirjojen paketointipalvelu: viiden euron lisämaksusta paketoimme kirjalahjan ja lähetämme sen suoraan ”pukinkonttiosoitteeseen” eli vaikkapa toisella paikkakunnalla asuvalle kummilapsellesi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s