Merkityksellisiä juttuja

Helgan juoksut jatkuvat: HCR:ltä Half Marathon Weekendiin – ja välissä kannustetaan Ironmaneja LAHESSA!

Marraskuussa ilmestyy Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa tukeva lastenkirja Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa. Koska Helmerin sisko Helga Hidalmiina on oman lajinsa jo löytänyt, päätti hän juosta velipojan tulevalle kirjalle jo hieman näkyvyyttä toukokuisessa Helsinki City Run -tapahtumassa. Olipahan huikea tunnelma ja hienosti järjestetty tapahtuma. Ylämau!

Ja Hugohan lähti tietysti kannustus- ja huoltojoukkoihin! Hugo syttyi kannustuspuuhista niin, että osansa saivat Helgan lisäksi muutkin juoksijat: MAHTAVA TASSUTYYLI! ja TASSUA TOISEN ETEEN! -huudot raikuivat juoksureitin varrella niin, että Kehräkummun kissataloon palatessaan Hugo huomasi maukuäänensä käheytyneen pahemman kerran. Mutta oli se sen arvoista!

 

Koska molemmilla oli omissa puuhissaan niin mukavaa – Helgalla juoksulenkkareissa ja Hugolla kannustuskyltin alla – päätti tämä kaksikko osallistua seuraavaan juoksutapahtumaan Lahdessa upeissa Vesijärvi-maisemissa. Half Marathon Weekendiä vietetään Lahdessa 18.-19. elokuuta ja tarjolla on monia eri matkoja aina maastopuolikkaasta katukymppiin.

Ja mikä kaikkein parasta: Helgan tiimi saa Lahdessa vahvistusta! Merkityskirjojen tallissa aikovat juosta Helmerin tulevista kummiyrityksistä* ainakin Vääksyn Lääkärikeskus sekä Nivos. Mau ja wau! Myös mahtavat yhteistyökumppanimme ovat saaneet kutsun liittyä joukkueeseen mukaan joko kymppiä tai puolimaratonia juoksemaan.

Ironmanit Lahteen – ekaa kertaa!

Lahdessa on tänä vuonna koettu suuren urheilujuhlan tuntua jo kesäkuussa, kun Lahti-Hollola Jukola 2018 kisattiin Hälvälän suppamaastoissa. Ja lisää herkkua saadaan vielä tällä viikolla, kun Lahdessa tehdään (taas) HISTORIAA. Kansainvälinen Ironman-triathlonkisa järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Lahden lauantainen kisa on niin sanottu puolimatkan kisa, jossa uidaan 1,9 kilometriä, pyöräillään 90 kilometriä ja juostaan 21,1 kilometriä.

Näitä urheilusankareita Helga ja Hugo aikovat lähteä paikan päälle kannustamaan juoksuosuudelle, joka on siis suuren urakan hikinen päätös kesäillassa. Toivottavasti myös muut lahtelaiset innostuvat sankoin joukoin ja äänekkäin kannustushuudoin paikalle.

Näytetään yhdessä, että Lahteen saadaan kansainvälistä tunnelmaa myös reitin varrelle! Hyvät vinkit reitistä ja tiedot tapahtumasta löytyvät mm. tästä Etelä-Suomen Sanomien jutusta.

Kaverisen_kuva_SUL_mainittava
Kannustuksella on käsittämätön vaikutus urheilutapahtumissa. Helga on tässä juuri heittänyt ylämaut minimaratonin juoksijoiden kanssa! Kuva: Nina Kaverinen/SUL (muut bloggauksen juoksukuvat: MarathonFoto)

 


PS. Helmeri Hessunpojan kummijoukkueessa on vielä tilaa vastuullisesti toimiville yrityksille. Lue lisää: http://www.merkityskirjat.fi/kumppaniksi

Yksi vastaus artikkeliiin “Helgan juoksut jatkuvat: HCR:ltä Half Marathon Weekendiin – ja välissä kannustetaan Ironmaneja LAHESSA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s