Merkityksellisiä juttuja

Lahtelaisperheet huomio: kymmenen kirja & ruusu -yllätystä piilotettu leikkipuistoihin!

Kymmeneen leikkipuistoon eri puolille Lahtea on tänään Kirjan ja ruusun päivänä piilotettu Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjasta tuttu Hugo-kissa.

Löytäjä saa Hugo-merkkiä vastaan noutaa Kukkapii-myymälästä oman Merkityskirjan lapselle ja ruusun aikuiselle!

Kukkapiin yrittäjä Piia Lindeman halusi oitis lähteä mukaan tähän lahtelaisperheitä ilahduttavaan kampanjaan kanssamme. Leikkipuistot, jos mitkä ovat arkisen yhteisöllisyyden kohtaamispaikkoja, mutta nykyisin aivan liian usein ne ammottavat tyhjyyttään. Leikkikavereita saa huhuilla turhaan hippasille.

kukkapii_merkityskirjat.jpgKirjan ja ruusun päivä lahtelaiseen tapaan! Piia Lindemanilta Kukkapiistä ihanat punaiset ruusut ja Merkityskirjoilta Helga Hidalmiina -kirjat.

Lahden kaupunki on ilmoittanut lopettavansa vuoteen 2027 mennessä 33 (!!) leikkialuetta (ESS 30.3.2018). Ja ymmärtäähän sen, ettei tyhjien leikkialueiden ylläpidossa ole järkeä. Siksi haluamme kannustaa perheitä perusasioiden äärelle. Eli leikkimään yhteisiin puistoihin! Ja lukemaan kirjoja! Ja nauttimaan kukkaloistosta! Kolme asiaa, jotka tekevät takuulla hyvää hektisessä arjessa itse kullekin.

Jos sitten leikin tiimellyksessä löydätte tämän näköisen merkin, on reissusta koitunut tuplasti hyvää!

Puistosta löydetyn Hugo-merkin voi vaihtaa Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjaan ja ruusuun aina vapunaattoon asti Kukkapii-liikkeessä osoitteessa Hämeenkatu 14. Toukokuussa merkki on jo vanhentunut, joten leikkipuistoihin kannattaa suunnata nopeasti.

Kukkaisaa ja kirjaisaa Kirjan ja ruusun päivää myös muihin kaupunkeihin! Olethan jo käynyt shoppailemassa joukkoluovuuden MAKSUTTOMASSA verkkokaupassa? Marraskuussa ilmestyvä Helmeri Hessunpojan tarina odottaa luovaa panostasi.


Ja jos Hugo-merkki jäi löytymättä, mutta haluisit ehdottomasti sukeltaa seikkailulle Helgan ja löytökissojen kanssa Kehräkummun kissataloon, voit ostaa eläinsuojelua merkittävästi tukevan kirjamme täältä. 29.4. asti sujautamme kaikkiin kirjatilauksiin kaupan päälle ihanan Maufulness-korttisarjan.

Yksi vastaus artikkeliiin “Lahtelaisperheet huomio: kymmenen kirja & ruusu -yllätystä piilotettu leikkipuistoihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s