Merkityksellisiä juttuja

Ja seuraavana Jyväskylä – Helga ja Hugo TIETYSTI mukana Kids & Pets -messuilla

Kun kerran Jyväskylässä on oltu niin viisaita, että on yhdistetty hienoon uuteen messutapahtumaan sekä lapset että lemmikit, ei Merkityskirjoilla oikeastaan ollut vaihtoehtoa: mukana ollaan eläinsuojelutyötä tukevan lastenkirjamme kanssa, tottahan toki! Ja messukaverina yhteisellä osastolla jälleen upea kulttuurikumppanimme Sinfonia Lahti. Ei voi tulla muuta kuin mahtavat messut!

piirustuspöytä_messuilla

Ihanan värikylläisellä osastollamme C1-223 lapsia viihdyttää tietysti lapsivieraidemme suosikki Sinfoninen Piirustuspöytä. Mutta koska aina on mukava suunnitella myös uusia kujeita, on niitäkin taas urakoitu ihan villeinä.

Jyväskylän messuilla maailman ensi-iltansa saa Helga Hidalmiinan Onnenpyörä, josta lapset voivat pyöräyttää kotiinviemisiksi vaikka mitä hienoa, kuten Merkityskummiemme lahjoittamia tuotteita: maistuvia Fazer Alku -uutuuksia tai oman Mehujehun.

Onnenpyörästä voi voittaa myös Hugo-kissan taiteileman kasvomaalauksen tai ihokuvan, sillä Hugo se sattuu olemaan tämän maan taitavin viiksekäs kasvomaalaustaiteilija. (Ja jos Onnenpyörässä ei lykästä, voi kissamaisen koristuksen kuitata itselleen ihan rahalla.)

Maufulness-korttisarja antaa kissamaisia elämänohjeita

Me tekijät olemme viime päivinä eniten intoilleet ihanasta uudesta korttisarjastamme, jonka saimme eilen painoon, tietenkin ihan tähän lähelle, kuten Merkityskirjojen ideologiaan kuuluu. Painotalo Plus Digital lupasi upean korttisarjan valmistuvan parahiksi messukuormaamme. Odotamme siis PPD-laatikoita jälleen jännityksellä…

Maufulness-kortteja voi ostaa valmiina neljän kortin sarjana, mutta myös yksittäin. Suuren kissafilosofi Hugon parhaimpia kiteytyksiä viljelevä korttisarja tulee messujen jälkeen myyntiin myös verkkokauppaamme.

merkityskirjat_kortit.jpg

Mahtavaa on saada kertoa sekin, että Kids & Pets -messujen jälkeen Kehräkummun emäntä Elliweera Esmeralda pääsee jatkamaan torkkupeittonsa kutomista. Pidämme nimittäin molempina messupäivinä Helga Hidalmiinan osallistavan satutuokion messujen ohjelmalavalla kello 15.30.

banneri_torkkupeitosta

Ensi viikolla siis lastaamme messuautot täyteen kaiken maailman kissuuksia ja tietenkin myös läjäpäin Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjoja ja suuntaamme Jyväskylän Paviljonkiin. Suuntaapa ihmeessä sinäkin!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s