Merkityskumppanit & Merkityskummit - hyvän mielen yritysyhteistyötä

Upea Papu Park avautui Lahden Karismaan – Merkityskirjat mukana juhlahumussa kissamaisin elkein

Lahdessa on yksi ostospaikka selkeästi yli muiden, kun puhutaan lapsiperheiden huomioimisesta. Tämä asia konkretisoitui minulle jo seitsemän vuotta sitten, kun aloin etsiä kärry-ystävällisiä paikkoja, joissa äitiyslomalaisena asioida maailman tärkeimmän assistentin kanssa.

En ole monessakaan paikassa nähnyt niin hyvin suunniteltuja ja viihtyisiä vaipanvaihto- ja imetystiloja kuin Karismassa. Eikä se ole sattumaa. Kun keskustelin aiheesta Karisman markkinointipäällikkö Anne Kärnän kanssa, hän kertoi heidän yhdessä kauppakeskusjohtaja Mari Röngän kanssa testanneen erilaisia tuoleja vauvanuket syleissä pitkään ja hartaasti.

IMG_20180203_173138_071.jpg

Siksi olin lähes haljeta innosta, kun Kauppakeskus Karisma halusi lähteä tukemaan meitä Merkityskummeina. On mahtavaa tehdä yhteistyötä tahojen kanssa, joita on jo aiemminkin vilpittömästi fanittanut (samaan ryhmään kuuluu mitä suurimmissa määrin myös kulttuurikumppanimme Sinfonia Lahti sekä Merkityskummimme Fazer Alku, jonka puurot nyt vain ovat puuroista parhaimpia). Silloin yhteistyö on aitoa ja luontevaa.

Maksuton leikkiparatiisi perheen pienimmille

Myös leikkipaikkoja on ollut alusta asti useita eri puolilla kauppakeskusta ja yksi myös ulkona kauppakeskuksen pihassa. Meidän perheessämme koko kauppakeskus on saanut lapsilta lempinimen Angry Birds -kauppa. Arvaatte siis varmaan mitkä hahmot seikkailevat lastemme suosikkileikkipaikassa…

Korjaan: entisessä suosikkileikkipaikassa. Launtaina ohitse nimittäin kiilasi Papu Kaijasen iloisin menoin avaama Papu Park, joka on leikkijöille AIVAN ILMAINEN. Isompi rakastui heti ensipompuista parkour-paikoista tuttuun vaahtopalamereen, ja nuorempi poimi innolla lintujen pudottamia hedelmiä seinälle heijastetusta hedelmäpelistä. Papu Park -mobiilipelin sovellusta emme avajaistohinoissa ehtineet ladata ja testata, mutta sen toimintaperiaate on kuulemma sama kuin Pokemon GO:ssa. Lintujahtiin on siis ehdottomasti lähdettävä ensi kerralla!

IMG_20180202_211013_734

Lapsille suunniteltua ohjelmaa riitti koko päivän täydeltä ja me olimme tietysti myös mukana. Sinfoninen Piirustuspöytä houkutti taas pieniä taitelijanalkuja piirtämään nimipäiväsankari (!!!) Hugolle upeita maisemia kulttuurikumppanimme Sinfonia Lahden säestyksellä.

IMG_20180203_174902_903

Anna taiteili lapsivieraillemme kissamaisia kasvomaalauksia, mutta päivän teeman mukaisesti myös papukaijaisia ihokuvia, jotka herättivät ihastuneita huokauksia. Niin olivat esikuviensa näköisiä!

20180206_104639

Karismasta olen tähänkin asti antanut mielelläni suositukset, kun joku on kysellyt lapsiystävällisiä kohteita Lahdesta, mutta nyt on erityisen osuvaa antaa kymmenen pisteen päälle vielä papukaijamerkki.

Papu Parkin avajaistunnelmiin voi sukeltaa tapahtumajärjestäjän tekemän videon myötä:  https://www.youtube.com/watch?v=765Ht0YHhyU

merkityskirjat_karisma

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s