Yleinen

Joukkorahoitus päättyi – mitä seuraavaksi tapahtuu?

Merkityskirjojen joukkorahoituskampanjan päättymisestä on nyt kulunut kaksi viikkoa. Tämä on Merkitysblogin ensimmäinen postaus. Joukkorahoituskampanjan aikana bloggasin ”emoyritykseni” Vapaa Verbaalikko -blogissa myös Merkityskirjoista (kirjoitukset on arkistoitu omaan kategoriaansa).

Mutta nyt, kun siis minimirahoitus varmistui (eläköön!) ja unelmastamme tulee totta, oli minusta korkea aika perustaa Merkityskirjoille ihan oma blogi. Tervetuloa MerkitysLukijaksi!

Koska kukaan ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt lastenkirjaa tällä tavalla kuin me nyt teemme, on blogin olemassaolo huipputärkeä. Tätä kautta voimme helposti dokumentoida, miten yhteisöllinen lastenkirja syntyy vaihe vaiheelta.

Joukkorahoitus todellakin päättyi 11.5. Kasaan saatiin aivan upea starttirahapotti, jonka turvin pääsemme luomaan todeksi Merkityskirjojen uniikkia tarinaa. Kuuden viikon vimmattu kampanjointi ja siihen liittynyt somettaminen on sen jälkeen rauhoittunut. Ei suinkaan siksi, etteikö Merkityskirjoista olisi kerrottavaa, vaan puhtaasti siksi, että meillä pienyrittäjillä on juuri vuoden kiireisin kuukausi käsillä muiden töidemme kanssa.

Kesällä, kun monet asiakkaistamme aloittavat ansaitun kesäloman, me käärimme hihat ja jatkamme lomailun ohessa Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjaa, joka on jo hienolla mallilla. Nyt pääsemme viimeistelemään sen yhteisöllisillä elementeillä.

Kaikille teille mahtaville joukkorahoittajillemme haluamme lausua vielä kerran suuret kiitokset ja kertaamme nyt, mitä seuraavaksi tapahtuu, jos lunastit jonkin kampanjamme vastikkeista.

Luovat vastikkeet

Osa luovista Merkitysmesenaateista on jo saanut minulta sähköpostia, jonka avulla yhteinen tarinan luominen on alkanut. Yhteistyö on jo toistaiseksi ollut vielä hienompaa kuin osasimme etukäteen ennustaa. Te mahtavat luovat ihmiset – upeaa, että olette halunneet lähteä tähän kanssamme täysillä mukaan!

Te, jotka ette ole vielä ohjeistusta etenemisestä saaneet, olkaa huoleti, viestiä sähköpostiin pukkaa kyllä jahka muutamat kevään deadlinet on hoideltu kunnialla maaliin.

Ajatuksena on myös perustaa teille luoville joukkorahoittajille oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voisimme jakaa ajatuksia myös isommalla porukalla. Perästä kuuluu siis tässäkin suhteessa!

Mehujehut

Jos mesenoit itsellesi maanmainion Mehujehun, saat sen postissa kesäkuun aikana.

Korttitervehdys palvelutaloon

Jos tilasit päiväkotilasten uniikin eläintervehdyksen postitettavaksi palvelutaloon, kannattaa ehdottomasti seurata sosiaalista mediaa aktiivisesti. Kortteja taiteillaan syyskuussa Vilinäntalojen päiväkodeissa, joten luvassa on varmasti mieleenpainuvia maistiaisia pienten taiteilijoiden luovista hetkistä. Ja kortithan postitetaan siis saajilleen Maailman eläinten päiväksi, jota juhlitaan 4. lokakuuta.

Pääsylippu sisäpiirijulkkareille

Pääsyliput Kätevä ja tekevä -messuille postitetaan mesenaateille hyvissä ajoin ennen messuja. Merkityskirjat on mukana messuilla siis lauantaina 4.11. joka on Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan ilmestymispäivä.

Olethan siis muistanut tehdä merkinnän kalenteriisi?

Tukijan nimi Merkityskirjan sisäkansiin

Kirjan ”signeeraustapetti” valmistunee vasta syksymmällä, kun itse tarina on valmis. Se on siis osa kirjan viimeistelytyötä. Mikäli signeerausvastikkeen ostaneiden tiedoissa on vähääkään jotain, jota haluamme tarkentaa, otamme tietysti yhteyttä mesenaattiin.

Signeerattu Merkityskirja

Jos osallistuit joukkorahoitukseen ennakkotilaamalla Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan, voit odottaa kirjalähetystä marraskuun aikana. Postitamme kirjat oitis, kun saamme lämpimäiset painosta ja olemme ehtineet jokaisen niistä signeerata.

Ja loppuun vielä huikean upea uutinen!

Merkityskirjoja tilattiin ennakkoon joukkorahoituskampanjamme kautta peräti 111 kappaletta. Tämä tarkoittaa siis, että SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitto tulee saamaan kampanjamme ansiosta 777 euroa eläinsuojelutyöhön.

Muun muassa tätä tarkoittaa Merkityskirjojen Merkitys. Tässä blogissa kerromme jatkossa myös muista Merkityksistä. Mahtavaa, että olet mukana!

Kiitosvideomme voit katsoa YouTubesta. Merkityskirjoilla on siis myös oma Youtube-kanava, jonka voit myös laittaa seurantaan. Löydät meidät myös Instagramista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s